<< Nyitóoldal

 
Szezonzáró búvártúra Horvátországba!

Az utolsó lehetőség, hogy idén az Adriában merülj velünk! smiley
 • 2017. október 4 - 8.
Kedves búvárok és búvárkodni vágyók!
 
Az idei évben, utoljára október elején utazunk Horvátországba, hogy még utoljára merüljünk egy jót. Most is az egyik legkedvesebb és legsokoldalúbb helyre megyünk merülni, Pag szigetre. A környék kiválóan alkalmas pihenésre és szórakozásra egyaránt, természetesen a merüléseken kívül. Könnyen és gyorsan érhető el Magyarországról, hiszen szinte végig autópályán utazhatunk. Ennek köszönhetően akár 5 és fél óra alatt a mediterrán térségben lehetünk!
Az október igazi vénasszonyok nyarát igéri, amelynek köszönhetően a levegő és a víz hőmérséklete egyaránt kedvező. A kevesebb túristának köszönhetően az élőlények visszatérnek a zaklatott nyári időszak után, így sokkal gazdagabb látnivaló vár bennünket, mint a nyár egyéb időszakában. Azok számára is kiválló időszak, akik még a nyíltvizi vizsga előtt állnak, hiszen, még idén befejezhetik a tanfolyamukat. Kiválóak a partközeli feltételek, amelyek a gyerekeknek és a kezdőknek kedveznek, hiszen a  bázis előtt található partszakasz lassan mélyül, ráadásul ott sem tartoznak a ritka látnivalók közé a polipok, tintahalak, csikóhalak.
  A haladó, nagyobb gyakorlattal rendelkező búvárok, roncs, mély, vagy akár nitrox merülési tapasztalatait is tovább bővíthetik. Lehetőséget biztosítunk azok számára akik szeretnék kipróbálni a technikai merüléseket, megismerni az oldalkészülékkel (stage palackkal) való merülést, gázváltást vagy akár dekompressziós merülést. Lehetőség nyílik, hogy ellenőrzött körülmények között próbálhassák ki magukat és az ilyen jellegű merüléseket. A feltételekről bővebb információkat az elérhetőségeinken lehet megtudni.
Természetesen a gyermekbúvárokra is gondoltunk, akik megfelelő körülmények között, partról vagy akár hajóról is merülhetnek, a mélységhatárok megsértése nélkül! Rengeteg látnivaló várja őket is, hiszen köztudott, hogy a kismélységben a legszínesebb a látnivaló!  Számukra a víz hőfokához igazodó búvárruhát és kimondottan gyermekek számára használható búvármellényt, légzőautomatát és palackot tudunk biztosítani. 
A túra a feltüntetett időszakokban 6 merülést (12 literes palackkal) és 4 éjszakás szállást tartalmaz. A végösszeg a kiválsztott időszak szállás árától és merülési csomagjától függ. Az elhelyezés apartmanos szállásokban történik, a búvárbázis közvetlen környezetében. Teljesen felszerelt konyha, wc, igény szerint klímával ellátott 2-4 ágyas szobák.

A szállás ára:
 • Szeptember-októberi időszak:120 €/fő/4 éjszaka
Szállás és utazás kapcsán külön fizetendő:
 • Önellátó étkezés
 • Klíma használat a szálláson (5 € /nap)
 • Utazás klímás mikrobusszal 20 000 Ft/fő

A túra minimum 6 fő búvár létszám esetén valósul meg.

Bővebb információért fordulj hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken.

A merülések csomag ára nem tartalmazza a merülésvezetői díjat!
Szeptember-októberi időszak:
 
A merülési csomag árak:
145 €
(6 hajós merülés, I.zóna)
Kezdő tanfolyam esetén:
120 €
(4 parti - 2 hajós, I.zóna)
Haladó tanfolyam esetén:
135 €
(2 parti - 4 hajós, I.zóna)
Gyermek búvároknak:
120 €
(4 parti - 2 hajós, I.zóna)

A feltüntetett árak előre kifizetett csomagokra vonatkoznak. Egyéb esetben a parti merülések ára 25€ / merülés a hajós (I. zónás) merülések díja 32€, amely tartalamazza a merülésvezetési díjat is!
Merülések kapcsán felmerülő egyéb költségek:
 • Merülésvezetési díj 5 € /merülés
 • A távolabbi (II. zóna) merülőhelyek felára 4 € /merülés
 • Nitrox merülés (32-40%) + 5-10 € /merülés
 • Éjszakai parti merülés 25 €
 • Éjszakai hajós merülés 30 €
 • Felszerelés bérlés 4000 Ft/nap
 • Próba merülés 50 € (+az adott merülés (parti-hajós) díja)
 • Búvárbiztosítás 750 Ft/nap-tól
 • Éves búvárbiztosítás: 49 €
A túrára 150 € előleg befizetésével lehet jelentkezni.

Jelentkezési határidők:

 • októberi túrára: 2017. szeptember 25.

Jelentkezz már most, nehogy lemaradj róla!

DIVING ISLAND Búvárközpont

info@divingisland.hu - +36309774076

 
Érdekelne a dolog
Név:
eMail:
Telefon:
Ellenörző szöveg:
 
A feliratkozáshoz el kell fogadnod a két fentebbi feltételt!