<< Nyitóoldal

A téli időszakban ez alkalommal a világ túlsó végére megyünk búvárkodni, uticélunk

      MEXIKÓ     
Az egyik legjelentősebb ősi amerikai civilizáció vár bennünket Közép-Amerikában, ahol tanui lehetünk az egykori maja civilizáció örökségének... És persze merülni is fogunk :)

9 nap MEXIKÓ
 
Időpont: 2019. Február 03 - 12.

Merülő helyeink:
Playa del Carmen - Cozumel - Cenote-k

Playa del Carmen                                           Cozumel                                              Cenote-k
Uticélunk MEXIKÓ keleti partja, Cancun-tól 60 km-re délre. Innen kezdődik az a hatalmas korall zátony, amely végig húzódik a mexikói Yucatan félszigettől Belizig, majd Guatemalán át egészen Honduras-ig. Ez a karibi térség egyik gyöngyszeme, ahol hosszú kilométereken át elnyúló hófehér homokos tengerpart, varázslatos kristálytiszta hullámok, azúrkék tenger vár bennünket. Ez a hely csak azok számára nyújt igazán élményt, akik üdülni, pihenni, kikapcsolódni szeretnének, mellesleg igazi merülési élményekre vágynak, legyen az a közeli korall zátonyok felfedezésre váró világa, Cozumel nyüzsgő élővilggal teli búvárparadicsoma vagy a látványos édesvízben fürdő Cenote-k, amelyek terészetes víznyelő aknák azaz földalatti barlangok.
Budapesti indulással, várhatóan 1 átszállással jutunk el közvetlenül Cancun-ba ahonnan 30 perc alatt jutunk el a szállásunkig, amely Playa del Carmen elött lesz néhány km-el így biztosítva ezzel a pihenés nyugalmát.
A szállásunk 4+ csillagos szállodában lesz teljes ellátással, ami röviden annyit tesz, hogy bármiből, bármikor, bármennyit ehetünk-ihatunk... :)
Az időeltolódás -7 óra az itthonihoz képest, amely mivel kora reggel indulunk ennek köszönhetően még az nap foguk megérkezni. Ennek köszönhetően szinte már az első nap ki tudjuk magunkat pihenni anélkül, hogy hosszas, álmatlan forgolódába kezdenénk. 
Központi helyünk, ahol 8 éjszakán át, (ha marad időnk) aludni fogunk, Playa del Carmen. Azért itt, mert innen csak 10-15 percre találhatóak a legszebb part menti merülőhelyek, mert innen csak 35 percnyi komp útra van az egyik legnagyobb búvárparadicsom Cozumel vagy mert 30 percnyi távolságra találhóak olyan Cenote-k azaz víz alatti barlangok, amelyek a világon egyedülálló látványvilággal rendelkeznek. Picit távolabb, tőlünk északra úgy 60 km-re van Cancun, amelyet a maják a kígyók bölcsőjének hívtak, vagy délebbre, max 1 órányi  utazásra található Tulum ahol az egykori maja birodalom egy részét csodálhatjuk meg, ahogy a megmaradt épületei végig húzódnak a hatalmas partmenti sziklákon vagy a világ 2. legnagyobb piramisa a Chichen Itza.
Ezek mindegyike kihagyhatatlan!
A túra részvételi díja:

Repjegy 285 000 €€Ft/fő-től
(az ár a foglaltság növekedésével emelkedhet)


Szállás ellátás
 • Februári időszak: 990 € /fő
  Gyermekek számára 12 éves korig a szülőkkel egy szobában:
 • Februári időszak: 500 € /fő
A feltüntetett árak tartalmazzák:
 • Szállás 8 éjszakára 2 ágyas szobákban
 • All inklusive ellátás (reggeli, ebéd, vacsora, italok...)
 • Repülőjegy és illetékek
Téged is szeretettel várunk!

DIVING Island Búvárközpont
+36309774076
info@divingisland.hu
A feltüntetett árak nem tartalmazzák:
 • A repülőtéri Transzfer díja: 70 €€/fő
 • Búvár és utasbiztosítás: 800 Ft/nap-tól
 • Éves búvárbiztosítás: 49 €-tól
 • 1 ágyas felár díját
 • A búvárfelszerelés bérlése: 4500 Ft/nap/fő (a merülési napokra)
 • A merülések díját: 270$/6 merülés/fő-től
  • (Playa del Carmen-Cozumel-Cenote)
Jelentkezési határidő: 2018. október 31.

A helyét mindenki a mindenkori teljes repülőjegy ár és a szállás 50%-nak befizetésével,€ tudja biztosítani a túrára. A hely, korlátozott számban áll rendelkezésre és az indulás időpontjának közeledtével az árak emelkedhetnek!

 
A feltüntetett árak a foglaltság függvényében változhatnak.
Bővebb információ az elérhetőségeinken kérhető.
Az útjainkat a Safari Travel utazási irodával valósítjuk meg.
A túra minimum 8 fő búvár részvételével valósul meg.
 
Érdekelne a dolog
Név:
eMail:
Telefon:
Ellenörző szöveg:
 
A feliratkozáshoz el kell fogadnod a két fentebbi feltételt!